iPhone tips

Hieronder vind je iPhone app tips. Wij verzamelen tips over leuke, handige en gratis iPhone apps. Er staan meer dan 700.000 apps in de App Store van Apple. Naast de bekende apps, zullen er ook heel veel onbekende apps zijn, waar wij het bestaan niet van af weten. Gebruik je geen iPhone? Klik dan op Android apps of Windows Phone 8 apps.

De voordelen van Telegram

Door de overname van WhatsApp door Facebook begonnen gebruikers zich in een druk te maken over privacy en stapten ze massaal over naar Telegram. Telegram is Facebook eeuwig dankbaar, want die groeien nu in een keer als kool. Door deze explosieve groei van gebruikers konden de servers dit niet aan en was er een storing bij Telegram, waardoor je de app niet kon gebruiken. Overigens was er ook een storing bij WhatsApp. Telegran lijkt heel veel op WhatsApp, eigenlijk is het gewoon een kloon. Toch heeft het een aantal voordelen, namelijk:

iPhone

03 maart 2014

lees verder

App om taken te automatiseren

Je maakt regelmatig foto's met je iPhone, maar je vergeet ze steeds op de computer te zetten of alle bijlagen, die je ontvangt, voeg je ook toe aan je Dropbox. Deze handelingen doe je nu handmatig, maar kun je met de handige app IFTTT ook automatiseren. De app betekent in het Nederlands als je dit doet, doe dan dat...Kortom je kunt scripts maken met deze app. Er zijn al heel veel scripts voorgeprogrammeerd door andere gebruikers.

iPhone

18 januari 2014

lees verder

App voor leuke wandel- of fietsroutes

Een heerlijke herfstwandeling maken, maar je weet niet waar. Dan kan de app van Natuurmonumenten je helpen. Zij hebben een app laten maken met wandel- en fietsroutes in je omgeving en het leuke is boswachters leggen uit wat je om je heen ziet. Het voordeel van deze app is dat je routes thuis kunt downloaden dus geen 3G of Wifi verbinding nodig hebt. Hoe kun je een wandel- of fietsroute downloaden met deze app?

iPhone

30 november 2013

lees verder

Mobiel instellen voor NL-Alert

Nl-Alert is een alarmmiddel wat de overheid kan gebruiken tijdens calamiteiten. Mocht er een brand zijn, waar gevaarlijke stoffen vrijkomen, explosiegevaar of wat voor gevaar dan ook , kan de overheid besluiten een Nl-Alert uit te zenden. Jij krijgt dan een bericht op je mobiel. Vandaag was de dag dat de overheid dit systeem ging testen. Wij krijgen veel reacties van gebruikers, dat ze het bericht niet ontvangen. Wat veel mensen niet weten is dat je dit op je telefoon moet instellen.

iPhone

04 november 2013

lees verder

Altijd je contacten up to date

De praktijk: je hebt contacten op je iPhone, je hebt vrienden op je Facebook, Google+ en zakelijke relaties houd je bij op LinkedIn. Het zou mooi zijn als je dit alles met elkaar kunt synchroniseren, zodat je altijd je contactgegevens up to date hebt. Uiteraard is er voor dit probleem een app gemaakt. Deze app heet Sync.ME. De contactpersonen van je iPhone worden vergeleken met die van Facebook, LinkedIn en Google+ en waar nodig worden er gegevens gesynchroniseerd.

iPhone

13 oktober 2013

lees verder

App om verlanglijst bij te houden

Voor dat je het weet is het weer Sinterklaas en Kerst en moet je allerlei verlanglijstjes gaan maken. Uiteraard bestaat er een app om je verlanglijst in de komende maanden bij te gaan houden. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te gebruiken voor Kerst of Sinterklaas. De app kun je installeren op je iPhone en je het hele jaar kun je hem vol gooien met wensen, ook voor je verjaardag bijvoorbeeld. Je loopt in de stad en denkt: "oh dit is wel leuk cadeau". Je maakt een foto en slaat hem op in de app, klaar is Kees.

iPhone

11 oktober 2013

lees verder

Professioneel fotograferen met ProCamera

ProCamera is meer dan een app: het is een complete user interface waarmee je veel meer controle krijgt over de camera van je smartphone. Met ProCamera beheers je de instellingen net als op een spiegelreflexcamera. Als je niet bereid bent om honderden euro’s uit te geven aan een goede spiegelreflexcamera, is ProCamera een alternatief om het meeste uit de camera te halen die je al hebt; die van je smartphone!

iPhone

16 september 2013

lees verder

Vakantie: data uitzetten op je smartphone

De vakantieperiode is weer in aantocht. Dat betekend dat er veel mensen op vakantie gaan naar het buitenland. De smartphone gaat dan uiteraard ook mee. Wanneer je geen rekening houd met je data-abonnement kun je voor onverwachte hoge kosten komen te staan. Zo stel je je iPhone in dat je niet kunt internetten via een data abonnement:

iPhone

07 juni 2013

lees verder

Pc besturen met je smartphone

Er zijn genoeg handige apps voor de iPhone te vinden op Pctipvandedag.nl. De apps worden van te voren getest en alleen nuttige apps plaatsen wij op onze site. Wij hebben weer een handige app gevonden!

iPhone

16 mei 2013

lees verder

App om samen filmpjes te maken

Een filmpje maken met je iPhone is leuk! Maar wat is nog leuker? Een filmpje maken met meerdere personen van het zelfde onderwerp en die samenvoegen. Je krijgt dan een filmpje van een onderwerp die ut verschillende hoeken is gefilmd. Er bestaat een app die dit kan, namelijk Vyclone. Deze app gebruikt gps om te bepalen waar je bent, ben je op een locatie aan het filmen met meerdere personen worden de opnames samengevoegd tot een mix.

iPhone

10 mei 2013

lees verder

Pagina's