iPhone tips

Hieronder vind je iPhone app tips. Wij verzamelen tips over leuke, handige en gratis iPhone apps. Er staan meer dan 700.000 apps in de App Store van Apple. Naast de bekende apps, zullen er ook heel veel onbekende apps zijn, waar wij het bestaan niet van af weten. Gebruik je geen iPhone? Klik dan op Android apps of Windows Phone 8 apps.

Politie app: misdaden, misdrijven en vermissingen

Als je goed op de hoogte gehouden wil worden over misdrijven, vermissingen van personen of andere politiezaken bij jou in de buurt dan moet je zeker de Politie app eens uitproberen. Met deze officiële app van de Politie ben je altijd op de hoogte van misdaad in jouw wijk en kun je de Politie misschien zelfs een handje helpen bij het oplossen van misdrijven.

iPhone

21 september 2014

lees verder

Maak een bijzondere selfie: een selfideo!

Een standaard Selfie maken kan iedereen, maar een Selfie met muziek eronder en gecombineerd met een stukje eigen gemaakte video, dat is weer de nieuwste trend. En met de gratis Selphee app is het maken en delen van zo'n 'Selfideo' kinderlijk eenvoudig. We leggen je uit hoe het werkt.

iPhone

08 september 2014

lees verder

Hoezo dure activity tracker? Gebruik Moves!

Activity trackers waarmee je kunt bijhouden hoeveel je op een dag beweegt, zijn tegenwoordig erg populair. Er zijn er dan ook best veel maar ze zijn meestal niet gratis of niet erg makkelijk in het gebruik. De activity tracker 'moves' is dat wel. Deze app houdt niet alleen bij welke soorten bewegingen je maakt (fietsen, wandelen, hardlopen, etc.) maar telt ook het aantal stappen dat je neemt en slaat dit op in handige overzichten zodat je een goed inzicht krijgt in je beweeggedrag. Facebook heeft Moves niet voor niks overgenomen. Gezondheid leven en dus bewegen wordt hot de komende jaren. 

iPhone

03 september 2014

lees verder

Uitgebreid fotograferen met deze app

Zoek je een makkelijke app om snel een aantrekkelijke foto van jezelf te maken? Probeer dan de gratis foto-app 'Cymera Photoeditor & Camera' eens uit, want hiermee maak je niet alleen de leukste selfies maar geef je jezelf in no-time een fraaie make-over! Wil je jezelf van de mooiste kant laten zien? Download de app dan hieronder.

iPhone

03 september 2014

lees verder

Offline kaarten gebruiken iPhone

De 'kaarten app' die standaard op je Iphone toestel is geinstalleerd, is reuze handig. Als je even niet meer weet waar je bent, dan wijst deze app je in no-time je huidige positie en toont hij je indien gewenst de juiste weg. Op vakantie is dit zeer praktisch, maar je hebt wel een actieve internetverbinding nodig om van de app gebruik te kunnen maken. Of toch niet? We leggen je een trucje uit hoe je ook offline de kaarten kunt raadplegen.

iPhone

21 augustus 2014

lees verder

Locatie doorgeven en korting scoren

Terwijl je door de winkelstraten loopt, vliegen de kortingsborden je om de oren. Fijn, want winkelen in de uitverkoop voelt niet zo slecht en zo houd je ook nog eens wat over. Winkelen voelt prettiger als je niet de volle pond hoeft te betalen, maar hoe zoek je de beste acties uit?

iPhone

06 augustus 2014

lees verder

Eigen dokter spelen?

Als je ziek bent, last hebt van een kwaaltje of gewoon goede informatie wil over gezondheidszaken, kijk dan eens naar de officiële app van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Op hun site en via de app word je op een heldere en objectieve wijze geïnformeerd over de meest voorkomende klachten en ziektes. Zo krijg je goede wetenschappelijk onderbouwde informatie in plaats van allerlei nietszeggende commerciële info die alleen bedoeld is om je allerlei middeltjes aan te prijzen.

iPhone

13 juli 2014

lees verder

Backup maken van je iPhone

Wil je een backup maken van je Iphone? Met iTunes of iCloud kun je zowel op je computer als 'in the cloud' eenvoudig een backup maken van al je contacten, foto's, muziek en andere bestanden. We leggen je uit hoe je dit moet doen.

iPhone

28 juni 2014

lees verder

De 5 beste batterij bespaartips voor je iPhone

De Iphone van Apple is een handig apparaat dat beschikt over talloze functies. Die functionaliteit vergt soms echter het uiterste van de accu. Door het uitschakelen van een aantal “onnodige” functies of Apps, kun je behoorlijk op de accuduur besparen. In dit artikel vind je de vijf beste batterij bespaartips voor je Iphone.  

iPhone

26 juni 2014

lees verder

Top-apps voor autoliefhebbers

We hebben een paar must-have apps geselecteerd die het leven van de autobezitter en –liefhebber gemakkelijker en leuker maken. Met deze apps ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, vind je gemakkelijk een nieuwe auto, raak je je huidige auto niet meer kwijt en voorkom je vervelende boetes.

iPhone

24 juni 2014

lees verder

Pagina's