iPhone tips

Hieronder vind je iPhone app tips. Wij verzamelen tips over leuke, handige en gratis iPhone apps. Er staan meer dan 700.000 apps in de App Store van Apple. Naast de bekende apps, zullen er ook heel veel onbekende apps zijn, waar wij het bestaan niet van af weten. Gebruik je geen iPhone? Klik dan op Android apps of Windows Phone 8 apps.

Offline kaarten gebruiken iPhone

De 'kaarten app' die standaard op je Iphone toestel is geinstalleerd, is reuze handig. Als je even niet meer weet waar je bent, dan wijst deze app je in no-time je huidige positie en toont hij je indien gewenst de juiste weg. Op vakantie is dit zeer praktisch, maar je hebt wel een actieve internetverbinding nodig om van de app gebruik te kunnen maken. Of toch niet? We leggen je een trucje uit hoe je ook offline de kaarten kunt raadplegen.

iPhone

21 augustus 2014

lees verder

Locatie doorgeven en korting scoren

Terwijl je door de winkelstraten loopt, vliegen de kortingsborden je om de oren. Fijn, want winkelen in de uitverkoop voelt niet zo slecht en zo houd je ook nog eens wat over. Winkelen voelt prettiger als je niet de volle pond hoeft te betalen, maar hoe zoek je de beste acties uit?

iPhone

06 augustus 2014

lees verder

Eigen dokter spelen?

Als je ziek bent, last hebt van een kwaaltje of gewoon goede informatie wil over gezondheidszaken, kijk dan eens naar de officiële app van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Op hun site en via de app word je op een heldere en objectieve wijze geïnformeerd over de meest voorkomende klachten en ziektes. Zo krijg je goede wetenschappelijk onderbouwde informatie in plaats van allerlei nietszeggende commerciële info die alleen bedoeld is om je allerlei middeltjes aan te prijzen.

iPhone

13 juli 2014

lees verder

Backup maken van je iPhone

Wil je een backup maken van je Iphone? Met iTunes of iCloud kun je zowel op je computer als 'in the cloud' eenvoudig een backup maken van al je contacten, foto's, muziek en andere bestanden. We leggen je uit hoe je dit moet doen.

iPhone

28 juni 2014

lees verder

De 5 beste batterij bespaartips voor je iPhone

De Iphone van Apple is een handig apparaat dat beschikt over talloze functies. Die functionaliteit vergt soms echter het uiterste van de accu. Door het uitschakelen van een aantal “onnodige” functies of Apps, kun je behoorlijk op de accuduur besparen. In dit artikel vind je de vijf beste batterij bespaartips voor je Iphone.  

iPhone

26 juni 2014

lees verder

Top-apps voor autoliefhebbers

We hebben een paar must-have apps geselecteerd die het leven van de autobezitter en –liefhebber gemakkelijker en leuker maken. Met deze apps ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, vind je gemakkelijk een nieuwe auto, raak je je huidige auto niet meer kwijt en voorkom je vervelende boetes.

iPhone

24 juni 2014

lees verder

Veilig zwemmen in natuurwater? Gebruik de zwemwater app

De zomer is begonnen. Er zijn al wat zomerse dagen geweest. Als het echt warm is wil je afkoeling zoeken en zwemmen in het zwembad of in natuurwater.  In natuurwater kan het gevaarlijk zijn om te zwemmen in verband met blauwalg. Om te weten of je veilig kunt zwemmen heeft Nederlandse waterschappen een handige app gemaakt. Zo kun je zien of je veilig kunt zwemmen in natuurwater:

iPhone

18 juni 2014

lees verder

Afvallen: bewustwording is het sleutelwoord

Indien je een gezond leven belangrijk vindt en bezig bent met afvallen, dan moet je de Foodzy app eens uitproberen. Met deze handige applicatie van Nederlandse bodem krijg je een goed inzicht in je eetgedrag waardoor het mogelijk makkelijker wordt en je meer gemotiveerd raakt om af te vallen.

iPhone

22 mei 2014

lees verder

WK app: mis niks van het WK

Het WK 2014 staat weer voor de deur en voor wie daar niks van wilt missen, is er de WK app, gemaakt door de bekende softwareontwikkelaar 'Itnext'. Deze populaire applicatie is inmiddels wereldwijd door meer dan tweeenhalf miljoen gebruikers gedownload en is daarmee een nummer een hit. Je kunt er alle live uitslagen mee volgen en bent met deze app altijd op de hoogte van je favoriete wedstrijden.

iPhone

21 mei 2014

lees verder

Wist je dit over je iPhone?

Steeds meer gebruikers surfen naar onze site met een iPhone of iPad. Op dit moment is onze website overigens nog niet geschikt voor mobiel, maar daar wordt hard aan gewerkt. Uiteraard ken je je iPhone heel erg goed en weet je precies hoe het werkt. Toch hebben wij 5 tips op een rijtje gezet, die erg handig zijn en waar je waarschijnlijk het bestaan niet van afweet. 

iPhone

19 mei 2014

lees verder

Pagina's