Social Media tips

Wij kunnen niet meer zonder Social media. Het is de normaalste zaak van de wereld geworden om alles met iedereen te delen. Hieronder vind je handige tips over o.a.: Facebook, Twiiter en Google+. 

Privéberichten Twitter zijn vernieuwd

Op Twitter zet je vaak alles openbaar. Soms wil je een privégesprek en doe je dat via een direct message (privébericht). Twitter heeft onlangs de mogelijkheid om privé te chatten aangepast. We praten je bij.

Social Media

16 juni 2015

lees verder

Vier handige Facebook tips

Fotootje posten. Resultaat van een quiz delen. Reageren op berichten van je vrienden. Facebook is nog steeds populair en wordt veel gebruikt. Nog aangenamer Facebooken? Hieronder vind je vier handige tips.

Social Media

01 juni 2015

lees verder

Zoekgeschiedenis wissen Facebook

Het zit ver weg, maar Facebook houd bij waar je allemaal naar zoekt op het sociale medium. Waarom ze dit willen bijhouden mag Joost weten. Het kan vervelend zijn dat mensen in je zoek geschiedenis gaan snuffelen. Dus? Je moet weten hoe je de zoekgeschiedenis wist in Facebook:

Social Media

01 maart 2015

lees verder

Nalatenschap overdragen op Facebook

Op het moment dat iemand komt te overlijden blijft een Facebook account gewoon openstaan. Er was al een procedure om een account over te nemen van een persoon die is overleden. Echter hebben ze de functionaliteit uitgebreid en kun je nu al levend persoon je Facebook account na overlijden nalaten.

Social Media

27 februari 2015

lees verder

5 handige functies die je niet kent op Facebook

Er zijn een hoop functies op Facebook die je niet gebruikt, omdat je niet weet dat ze bestaan. Wij van Pctipvandedag.nl verzamelen 10 tips, die ontzettend handig zijn om te gebruiken en waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet af weet. Bekijk ook eens de uitgebreide zoekfunctie op Facebook.

Social Media

15 februari 2015

lees verder

Officieel - WhatsApp op de computer

WhatsApp was voorheen alleen toegankelijk via een app maar tegenwoordig is er ook een webversie van deze populaire chat-app. Vanaf heden kun je dus ook met je laptop of pc berichtjes sturen via het WhatsApp platform. Dat gaat op dit moment alleen nog via Chrome maar meerdere browsers zullen in de toekomst ondersteund gaan worden. Hoe krijg ik WhatsApp via browser?

Social Media

08 februari 2015

lees verder

Nieuwe zoekfunctie in Facebook

Nieuwe jaar is begonnen tijd om je Facebook op te schonen. Facebook heeft een nieuwe zoekfunctionaliteit geintroduceerd, echter is deze nog niet beschikbaar in Nederland.  Het grote voordeel van de zoekfunctie is dat je eindelijk kunt zoeken in oude berichten op je tijdlijn. Voorheen kon dit niet. Hierdoor kun je makkelijk oude berichten vinden en eventueel van Facebook verwijderen. Je kunt de functionaliteit nu ook al gebruiken, neem onderstaande stappen om uitgebreid te zoeken in oude berichten op Facebook:

Social Media

04 januari 2015

lees verder

Niet zichtbaar in advertenties op Facebook

Het overkwam de Amerikaan Nick Bergus, die voor de grap op Valetijnsdag een vat met glijmiddel op zijn tijdlijn plaatste met de de tekst: Voor Valentijnsdag, voor elke dag van de rest van je leven". Dit bericht werd vervolgens gebruikt door Amazon om reclame mee te maken. Er is een hoop ophef over de aanpassingen van de Facebook voorwaarden voor 2015, terwijl foto's van jouw Facebook al lang gebruikt mochten worden. De wijzigingen in de voorwaarden van 2015 vind je hier.

Social Media

29 december 2014

lees verder

Doe de privacycontrole op Facebook

Wij van Pctipvandedag.nl hebben al lang een stappenplan gemaakt om je Facebook zo in te stellen dat alleen vrienden informatie over jou kan bekijken. Facebook heeft nu eindelijk een functionaliteit ingebouwd om snel je privacy op Facebook te controleren. Check je privacy van je account als volgt:

Social Media

30 november 2014

lees verder

Pagina's