Social Media tips

Wij kunnen niet meer zonder Social media. Het is de normaalste zaak van de wereld geworden om alles met iedereen te delen. Hieronder vind je handige tips over o.a.: Facebook, Twiiter en Google+. 

Je Facebook nalaten na je overlijden

Je denkt er natuurlijk liever niet aan, maar wat gebeurt er met je Facebook-account als je overlijdt? Facebook heeft nu een functie uitgerold waarmee nabestaanden toegang krijgen tot het account van de overleden persoon. 

Social Media

28 juli 2015

lees verder

Bepaal meer in je Facebook-tijdlijn

Vind je het ook nog steeds frustrerend dat Facebook bepaalt wat jij van je vrienden ziet in de Facebook-app en op de website? Eerst kreeg je alles chronologisch in je tijdlijn, daarna zag je steeds minder. Maar Facebook geeft jou gedeeltelijk weer het heft in handen.

Social Media

12 juli 2015

lees verder

Download je Twitter-archief

Altijd al willen weten wat je eerste tweet was? Of wat je op Valentijnsdag 2014 tweette? Bespaar je het scrollen, want met een paar klikken heb je al je tweets beschikbaar. Dat doe je door je Twitter-archief te downloaden.

Social Media

08 juli 2015

lees verder

Toegang van apps en sites intrekken

Met social media deel je niet alleen je leven, maar kun je ook inloggen op websites of met vrienden spelen in apps. Je geeft de app of site toegang tot je gegevens. Maar wat als zo’n site of app van alles begint te delen op je tijdlijn? Trek dan de toegang weer in.

Social Media

05 juli 2015

lees verder

Privéberichten Twitter zijn vernieuwd

Op Twitter zet je vaak alles openbaar. Soms wil je een privégesprek en doe je dat via een direct message (privébericht). Twitter heeft onlangs de mogelijkheid om privé te chatten aangepast. We praten je bij.

Social Media

16 juni 2015

lees verder

Vier handige Facebook tips

Fotootje posten. Resultaat van een quiz delen. Reageren op berichten van je vrienden. Facebook is nog steeds populair en wordt veel gebruikt. Nog aangenamer Facebooken? Hieronder vind je vier handige tips.

Social Media

01 juni 2015

lees verder

Zoekgeschiedenis wissen Facebook

Het zit ver weg, maar Facebook houd bij waar je allemaal naar zoekt op het sociale medium. Waarom ze dit willen bijhouden mag Joost weten. Het kan vervelend zijn dat mensen in je zoek geschiedenis gaan snuffelen. Dus? Je moet weten hoe je de zoekgeschiedenis wist in Facebook:

Social Media

01 maart 2015

lees verder

Nalatenschap overdragen op Facebook

Op het moment dat iemand komt te overlijden blijft een Facebook account gewoon openstaan. Er was al een procedure om een account over te nemen van een persoon die is overleden. Echter hebben ze de functionaliteit uitgebreid en kun je nu al levend persoon je Facebook account na overlijden nalaten.

Social Media

27 februari 2015

lees verder

5 handige functies die je niet kent op Facebook

Er zijn een hoop functies op Facebook die je niet gebruikt, omdat je niet weet dat ze bestaan. Wij van Pctipvandedag.nl verzamelen 10 tips, die ontzettend handig zijn om te gebruiken en waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet af weet. Bekijk ook eens de uitgebreide zoekfunctie op Facebook.

Social Media

15 februari 2015

lees verder

Pagina's