Websites tips

Hieronder vind je tips over handige, leuke en originelen websites. Dit kunnen sites zijn om je pc op afstand te delen, maar ook om je ideale vakantie bestemming te bepalen of om te kijken wat het weer morgen wordt. 

Minder ongevraagd gebeld met Bel-me-niet Register

Je zit net lekker van je avondeten te genieten en dan gaat je telefoon. Of je goedkoper internet wilt of een goed doel wilt steunen. Nee, dat wil je niet. Je wilt rustig eten en niet gebeld worden. Dat kan als je je telefoonnummer blokkeert in het Bel-me-niet Register. 

Websites

06 februari 2016

lees verder

Voordelig shoppen met Acties.nl

Kortingen, wij Nederlanders zijn er dol op. Op werkelijk alles is tegenwoordig wel een korting te scoren, of het nu op kleding is, een vakantie of de nieuwste elektronica. In onze zoektocht naar interessante kortingen kwamen we terecht op de kortingssite Acties.nl. Een nieuwe website die wij nog niet eerder zijn tegengekomen, maar naar ons idee een initiatief dat het uitlichten waard is.

Websites

07 december 2015

lees verder

Bestanden ontvangen via de cloud

Clouddiensten zijn handig om bestanden mee te delen, maar het kan natuurlijk zijn dat niet iedereen dezelfde dienst gebruikt. Dropittome is daar de oplossing voor.

Websites

05 december 2015

lees verder

Samen browsen met Surfly

Je verwijst iemand door naar een website en je krijgt te horen dat die persoon niet de informatie kan vinden. Frustrerend als je het al meerdere keren uitlegde. Begeleid hem of haar op de website met Surfly.

Websites

29 september 2015

lees verder

De verborgen kosten van gratis internet in ontwikkelingslanden

Het internet is bedoeld voor iedereen. Dat is de basis van het karakter van internet. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Gratis internet komt, vooral in ontwikkelingslanden zoals Zuid-Afrika, met verborgen kosten die op het eerste gezicht niet duidelijk zijn.

Websites

25 september 2015

lees verder

Drie weetjes voor je eigen website

Altijd al een eigen website willen maken? Tegenwoordig hoeft dat helemaal niet moeilijk te zijn en is het in een wip gebeurd. Pctipvandedag verzamelde drie weetjes die je als beginnende websitemaker moet weten.

Websites

05 september 2015

lees verder

Goedkoop parkeren met Prettig Parkeren

Een goede en goedkope parkeerplek vinden in een stad is vaak erg moeilijk. Uiteindelijk eindig je weer in die dure parkeergarage. Dat kan anders met de website Prettig Parkeren. Met Prettig Parkeren vind je snel en gemakkelijk een goedkope en goede parkeerplaats voor je auto.

Websites

31 augustus 2015

lees verder

Pagina's