iOS tips

Hieronder vind je iPhone app tips. Wij verzamelen tips over leuke, handige en gratis iPhone apps. Er staan meer dan 700.000 apps in de App Store van Apple. Naast de bekende apps, zullen er ook heel veel onbekende apps zijn, waar wij het bestaan niet van af weten. Gebruik je geen iPhone? Klik dan op Android apps of Windows Phone 8 apps.

3 iOS 9 tips voor iPhone en iPad

iOS 8 is verleden tijd. Het besturingssysteem heeft plaats gemaakt voor iOS 9. Iedereen die een nieuwe iPhone 6S, 6S Plus of iPad Pro koopt krijgt standaard iOS 9 terwijl anderen een update moeten downloaden om over de nieuwste versie te beschikken. De negende versie van iOS borduurt voort op het succes iOS 8 met veel verbeteringen voor de stabiliteit maar er zijn ook genoeg nieuwe features die het leven makkelijker moeten maken. iOS 9 is beschikbaar op iPhones vanaf iPhone 4S, 5e generatie iPod Touch, iPad Mini en iPad 2 en nieuwe modellen

iOS

05 oktober 2015

lees verder

Dit is nieuw in iOS 9

Onlangs maakte Apple een nieuwe versie van zijn besturingssysteem bekend: iOS 9. Apple heeft ook deze keer niets stil gezeten en veranderingen en vernieuwingen aangebracht. Hieronder lees je er vier.

iOS

17 september 2015

lees verder

Versnel je trage iPhone

Is je iPhone traag of gebruik je nog een oude versie van Apple’s smartphone? Dan kunnen onderstaande tips helpen om je iPhone weer sneller te maken.

iOS

10 september 2015

lees verder

Je iPhone leest je voor

Ben je te lui om zelf te lezen? Of wil je eens voorgelezen worden? Dat kan met je iPhone en iPad. Er zit namelijk een voorleesfunctie in.

iOS

22 augustus 2015

lees verder

Contacten blokkeren in iMessage

Is iemand je aan het stalken of tientallen berichten aan het sturen en ben je het zat? Blokkeer de persoon in iMessage. In iMessage kun je telefoonnummers en e-mails in je contactlijst blokkeren. Daarna zul je geen berichten of telefoontjes of FaceTime-gesprekken meer krijgen van de geblokkeerde persoon. Je kunt dit doen op je iPhone en iPad. Zo maak je de blokkade.

iOS

26 juni 2015

lees verder

Veilig vliegen met de Vliegtuigmodus in iOS

Ik ga op vakantie en ik neem mee: mijn iPhone. In de meeste vliegtuigen moet je telefoon uit. De draadloze verbindingen (mobiel telefoonsignaal, wifi, Bluetooth, GPS) kunnen storen met de systemen in het vliegtuig. Vervelend, zeker nu iedereen verslaafd lijkt aan de smartphone. Als het mag van het vliegtuigpersoneel, kun je je telefoon op de vliegtuigmodus zetten.

iOS

10 juni 2015

lees verder

Ruimte maken op je iPhone

Je iPhone loopt al snel vol met afbeeldingen, muziek en apps. Wat veel gebruikers niet weten is dat alle afbeeldingen in WhatsApp ook veel ruimte inneemt. Je kunt met onderstaande truc snel je afbeeldingen opruimen en dus ruimte vrij maken op je iPhone. Hoe kan ik ruimte maken in WhatsApp?

iOS

18 februari 2015

lees verder

Niet meer zoeken met Bing op iPhone

Het zoeken op je iPhone gaat snel! Het indexeren hebben ze goed voor elkaar, daar kan Microsoft in Outlook nog een voorbeeld aan nemen. Tips om slim te zoeken in Outlook vind je hier overigens. Zoek je in Spotlight op je iPhone dan kun je ook op internet zoeken met Bing. Dit wordt niet veel gebruikt, want? Juist, wij gebruiken Google. Bing uitschakelen als zoekmachine op je iPhone gaat als volgt:

iOS

13 december 2014

lees verder

Weeknummers instellen in iOS

Je begrijpt niet waarom, maar weeknummers zijn onzettend handig in een agenda. De tip over weeknummers instellen in Outlook wordt heel vaak geopend. Vanaf iOS 8 kun je ook weeknummers krijgen in de agenda app. Weeknummers in je agenda van je iPhone of iPad kun je als volgt instellen:  

iOS

04 december 2014

lees verder

Pagina's