Pctipvandedag.nl blijft groeien

Het einde van het jaar is in zicht. Pctipvandedag.nl kan trots zijn op het jaar 2012. Het aantal bezoekers is verdubbeld ten opzichte van 2011 en wij krijgen steeds meer vragen binnen van bezoekers. Uiteraard heb je heel veel fora waar je terecht kunt met je pc problemen alleen stel je dan een vraag en krijg je niet meteen een gewenst antwoord. Er gaan vaak een aantal posts overheen voordat jij je antwoord krijgt.

Bij Pctipvandedag.nl proberen wij je pc vraag meteen op te lossen. Dit scheelt het doorspitten van de verschillende fora, want je moet eerst zoeken of je antwoord niet ergens tussen staat.

Hieronder een grafiek van de stijging van het aantal bezoekers op onze site in 2012. Met dank aan: Clicky.

Stijging bezoekers 2012 Pctipvandedag.nl

Nu staat vragen vrij op onze site en wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven. Deze dienst is nu gratis, maar we hebben onder de gebruikers een enquête verstuurd en hieruit komt duidelijk naar voren dat ze bereid zijn voor onze dienst te betalen. Hoe we dit gaan implementeren in onze site is nog niet duidelijk en komen wij later op terug.

Wij zijn blij dat we een nieuwe samenwerking hebben met Kaspersky. Kaspersky is een van de grootste bedrijven op het gebied van computerbeveiliging. Een expert van Kaspersky gaat regelmatig een artikel schrijven over computerbeveiliging, zoals: Algemene beveiligingtips voor je computer. Uiteraard werken wij ook nog samen met Goedenwel.nl. Onze expert beantwoordt regelmatig vragen op het gebied van computers en smartphones.

Uiteraard sluiten wij zoals ieder jaar af met de top 3 van meest gelezen pc tips van dit jaar.

Reacties