Windows tips

Voor een computer heb je een besturingssysteem (OS) nodig. De drie belangrijkste besturingssystemen zijn Windows (Microsoft), OS X (Apple) en Linux. Tot nu toe is Windows het meest gebruikte OS van de wereld. Wij richten ons op Pctipvandedag.nl alleen op Windows. Hieronder vind je een verzameling tips om Windows sneller, mooier en stabieler te maken.

Kunstwerk maken van pc onderdelen

Je kunt ook hele mooie dingen maken van oude onderdelen van een pc: Volgende Je kunt ook nieuw leven in je oude pc blazen. Met een kleine investering in tijd of geld kun je er vaak weer een tijdje tegen aan:

Windows XP

04 juni 2015

lees verder

Geen Apple Watch, maar Apple Klok

Je kunt ook een klok maken van je oude pc. Uiteraard moet je pc wel een Apple zijn, want een zijkant van een gewone desktop is natuurlijk niet mooi:

Windows XP

04 juni 2015

lees verder

Cavia zoekt huisvesting - Gebruik een oude pc

Desktops worden steeds minder gebruikt. Veel mensen hebben op zolder nog een oude desktop staan en ze weten niet wat ze ermee moeten doen. 10 handige tips wat je met je oude computer spullen kunt doen.

Windows XP

04 juni 2015

lees verder

Gratis upgrade naar Windows 10

Windows 10 zal eind juli 2015 uitkomen. Heb je Windows 7 of 8? Dan zul je vast een wit Windows-logo in je taakbalk vinden. Je mag je besturingssysteem namelijk upgraden naar de nieuwste versie. Heeft het zin om te upgraden naar Windows 10? Bekijk de systeem eisen van de nieuwe versie van Windows.

Windows 10

01 juni 2015

lees verder

Gebruik je oude pc om te testen

Je kunt je meer gaan verdiepen in de computer en de desktop uit elkaar halen en onderdelen los opbouwen. Je leert zo goed de standaard onderdelen van een pc kennen:

Windows XP

01 juni 2015

lees verder

Pc is ook erg handig als BBQ

De zomer is in aantocht. Bouw die oude degelijke computerkast gewoon om tot een bbq: Volgende Je kunt ook nieuw leven in je oude pc blazen. Met een kleine investering in tijd of geld kun je er vaak weer een tijdje tegen aan:

Windows XP

01 juni 2015

lees verder

Maak een koffiezetapparaat van je oude pc

Je hebt een nieuwe pc gekocht. Wat doe je met de oude? Die bouw je gewoon om tot koffiemachine: Volgende Je kunt ook nieuw leven in je oude pc blazen. Met een kleine investering in tijd of geld kun je er vaak weer een tijdje tegen aan:

Windows XP

01 juni 2015

lees verder

Plattenbak maken van je pc

Oude computerkast over? Haal hem leeg en maak er een mooie plantenbak van: Volgende Je kunt ook nieuw leven in je oude pc blazen. Met een kleine investering in tijd of geld kun je er vaak weer een tijdje tegen aan:

Windows XP

01 juni 2015

lees verder

Pagina's