Windows XP tips

Tijdens de start van Pctipvandedag.nl in 2008 was Windows XP nog helemaal hot. Nu ruim 5 jaar later wordt Windows XP steeds minder gebruikten is Windows 7 de meest gebruikte versie. Op 8 april 2014 wordt Windows XP niet meer ondersteund door Microsoft. Uiteraard blijf je de tips en trucs vinden op onze site.

Kunstwerk maken van pc onderdelen

Je kunt ook hele mooie dingen maken van oude onderdelen van een pc: Volgende Je kunt ook nieuw leven in je oude pc blazen. Met een kleine investering in tijd of geld kun je er vaak weer een tijdje tegen aan:

Windows XP

lees verder

Gebruik je oude pc om te testen

Je kunt je meer gaan verdiepen in de computer en de desktop uit elkaar halen en onderdelen los opbouwen. Je leert zo goed de standaard onderdelen van een pc kennen:

Windows XP

lees verder

Pc is ook erg handig als BBQ

De zomer is in aantocht. Bouw die oude degelijke computerkast gewoon om tot een bbq: Volgende Je kunt ook nieuw leven in je oude pc blazen. Met een kleine investering in tijd of geld kun je er vaak weer een tijdje tegen aan:

Windows XP

lees verder

Maak een koffiezetapparaat van je oude pc

Je hebt een nieuwe pc gekocht. Wat doe je met de oude? Die bouw je gewoon om tot koffiemachine: Volgende Je kunt ook nieuw leven in je oude pc blazen. Met een kleine investering in tijd of geld kun je er vaak weer een tijdje tegen aan:

Windows XP

lees verder

Plattenbak maken van je pc

Oude computerkast over? Haal hem leeg en maak er een mooie plantenbak van: Volgende Je kunt ook nieuw leven in je oude pc blazen. Met een kleine investering in tijd of geld kun je er vaak weer een tijdje tegen aan:

Windows XP

lees verder

Beep uitschakelen van volumeknop in taakbalk

Wanneer je vaak het volume aanpast met de volumeknop op de taakbalk is het vast wel opgevallen dat je dan een vervelende beep hoort. Deze beep kan je uiteraard uitschakelen, zodat je dat irritante geluid niet meer hoort als je op de taakbalk de volumeknop gebruikt. Het uitschakelen gaat als volgt:

Windows XP

lees verder

Pagina's